Waarom Crito BV?

home   »   over ons

Wij werken met een variërend team, dat enthousiast en sterk gemotiveerd is.
Onze medewerkers zijn ervaren en werken zonder uitzondering zeer nauwkeurig.

Inventarisatiebureau Crito BV voert al ruim 25 jaar (periodieke) voorraadinventarisaties uit in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. Onze kerntaak is het inventariseren en analyseren van de diverse voorraden.

Alles draait immers om een goed voorraadbeheer, dit drukt uiteindelijk de kosten. Daarom is het juist verstandig om de inventarisatie uit te besteden aan specialisten! Wij werken met een variërend team, dat enthousiast en sterk gemotiveerd is. Onze medewerkers zijn ervaren en werken zonder uitzondering zeer nauwkeurig.

Crito werkt samen met enkele grote spelers waaronder Coop, Jumbo, Plus en vele anderen. Ook werken wij nauw samen met bekende kassa-leveranciers zoals ACA en Softwear.

Tijdens een winkelbezoek voorafgaand aan de inventarisatie worden de telmethodieken doorgesproken en eventueel afgestemd op uw specifieke wensen. Bij de inventarisatie maken wij gebruik van de modernste scan-terminals.

Wij kunnen inventarisaties op verschillende manieren voor u uitvoeren:

- Scanning op basis van uw artikelbestanden
Met deze wijze van inventariseren worden de artikelen op stuks niveau opgenomen.
Deze tellingen worden vaak gebruikt voor de start of de update van een automatisch bestelsysteem. De artikelen worden met behulp van de barcode geregistreerd en gerapporteerd. Dit gebeurt op basis van een door de organisatie aangeleverd artikelbestand. Eventuele artikelen die niet geregistreerd worden in het bestelsysteem worden door ons apart op waarde opgenomen, en toegevoegd aan de voorraad van de gescande artikelen. Zo blijft het mogelijk om een volledige rapportage te verzorgen.

- Integraal methode
Dit is een zuivere opname om de waarde van uw voorraad te bepalen, alle artikelen worden geteld en terug gerapporteerd in de door u gewenste productgroepen.

- Op maat geleverde telling
Laat het ons weten en wij verzorgen het voor u!

Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek over de diverse mogelijkheden. Neem gerust even contact met ons op via de contact pagina.