Vacatures

home   »   vacatures

Collega's aan het woord

Werken bij Crito is leuk! We laten een paar van onze medewerkers aan het woord.

 • Werken bij Crito is vooral leuk door de gezellige collega's! Daarnaast vind ik het ook erg leuk omdat je nog eens wat van Nederland ziet. Elke dag ga je naar een andere winkel en dus ook andere plaats in Nederland. Van Brabant tot Friesland.
  Ik vind het leuk om op plaatsen te komen waar ik nooit eerder geweest ben. Daarnaast is het ook erg gevarieerd werk, en je werkt meestal met diverse verschillende collega's.
  Rhiannon

 • Ik werk nu alweer twaalf jaar bij Crito en dat is natuurlijk niet zonder reden. Crito is gemakkelijk te combineren met je studie, omdat je zelf inplant welke dagen je werkt. Je begint meestal vroeg met werken, maar dit betekent dat je ook weer vroeg thuis bent. Hierdoor heb je nog de hele middag en avond over voor andere dingen. Tot slot werken er bij Crito een heleboel leuke collega's, waardoor het altijd gezellig is om aan de slag te gaan.
  Jay

 • General Manager Christian Adriaans woont met zijn partner in de omgeving van Uden en hij heeft het er uitstekend naar zijn zin. Al vanaf 2002 brengt hij een groot deel van zijn tijd door bij Crito BV.
  Christian vindt met name de combinatie klantcontacten, processen op de winkelvloer en de ontwikkeling in de automatisering met gesloten goederen voorraden interessant.
  "Bij Crito BV is geen dag hetzelfde. De werksfeer is zeer prettig en informeel, met ruimte voor eigen inbreng."
  Christian