Waarom Crito BV?

home   »   diensten

Inventariseren kost u vaak enorm veel tijd, geld en inspanning.
Wij nemen u daarom graag al het werk en zorgen uit handen.

Met een professioneel getraind team; enthousiaste en gemotiveerde medewerkers en geavanceerde apparatuur, inventariseren wij nauwkeurig uw voorraden.

Inventarisatiebureau Crito B.V. is ruim 30 jaar werkzaam in de inventarisatiebranche. Onze filosofie is dan ook simpel:
Een snelle en accurate balans, tegen een scherpe prijs!

Wij zijn onder andere actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Onze kerntaak is het inventariseren en analyseren van de diverse voorraden.

Wij hebben een uitgebreide en diepgaande kennis op het gebied van productinventarisaties in diverse branches in verschillende landen waaronder: supermarkten, bouwmarkten, kleding- en sportzaken, parfumerieën en drogisterijen. Enkele partners van ons zijn o.a. Coop, Jumbo, Plus, Etos, Sissy Boy, en velen anderen. Ook werken wij nauw samen met bekende kassa-leveranciers zoals ACA, VALK Solutions en Softwear.

Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek over de diverse mogelijkheden. Neem gerust contact met ons via de contact pagina of op telefoonnummer: 0413-330940.

Onze mogelijkheden.

Wij kunnen inventarisaties op verschillende manieren voor u uitvoeren:

- Scanning op basis van uw artikelbestanden
Met deze wijze van inventariseren worden de artikelen op stuks niveau opgenomen.
Deze tellingen worden vaak gebruikt voor de start of de update van een automatisch bestelsysteem. De artikelen worden met behulp van de barcode geregistreerd en gerapporteerd. Dit gebeurt op basis van een door de organisatie aangeleverd artikelbestand. Eventuele artikelen die niet geregistreerd worden in het bestelsysteem worden door ons apart op waarde opgenomen, en toegevoegd aan de voorraad van de gescande artikelen. Zo blijft het mogelijk om een volledige rapportage te verzorgen.

- Integraal methode
Dit is een zuivere opname om de waarde van uw voorraad te bepalen, alle artikelen worden geteld en terug gerapporteerd in de door u gewenste productgroepen.

- Op maat geleverde telling
Laat het ons weten en wij verzorgen het voor u!