Vacatures

home   »   vacatures

Vacatures

critoteam


Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

Balansmedewerker omgeving Uden

Balansmedewerker omgeving Nijmegen

Balansmedewerker omgeving Groningen

Teamleider Buitendienst omgeving Nijmegen



Of solliciteer hieronder direct.
Wij nemen dan z.s.m. contact met je op!

Solliciteer

Collega's aan het woord

Werken bij Crito is leuk! We laten een paar van onze medewerkers aan het woord.

 • Sinds december 2014 ben ik begonnen met werken bij Crito als balansmedewerker. Je werkt altijd in verschillende teams, dus iedere dag is anders. Het werk is leuk doordat het afwisselend is, en je overal komt en verschillende tellingen en winkels telt. Voorheen alleen in Nederland, en sinds vorig jaar tellen we ook bepaalde winkels door Europa, super leuk dus!
  Ook is er een mogelijkheid om door te groeien als leidinggevende, wat ik zelf ook gedaan heb. Ik ben begonnen als assistent teamleider, en toen naar teamleider en de kleine winkels aangestuurd. Zodra ik dat allemaal onder de knie had, ben ik een functie omhoog gegaan. Sinds dit jaar ben ik Supervisor, en stuur ik grotere projecten aan.
  Spreekt dit je aan, en lijkt het je leuk? Solliciteer dan nu!
  Lissy

 • Sinds maart 2018 ben ik werkzaam als accountmanager binnendienst bij Crito. 4 dagen per week voer ik diverse werkzaamheden uit. Het ene moment maak ik offertes of zit ik met mijn neus in de agenda om winkels in te plannen. Het volgende moment zijn we aan het brainstormen over een acquisitieplan of zit ik aan de telefoon met een klant ter voorbereiding op de balans die binnenkort plaatsvindt. Samen met één van mijn collega’s breng ik regelmatig een bezoek aan onze bestaande en/of potentiële klanten voor bijv. een kennismakings- of evaluatiegesprek. Om enthousiast over te kunnen brengen wie wij zijn en wat wij doen, ga ik af en toe mee naar een telling, om zo de diverse telmethodes in o.a. een supermarkt, bouwmarkt, drogisterij, magazijn of kledingzaak te leren kennen. Mijn werk is dus behoorlijk afwisselend en omvat relatiebeheer in de breedste zin van het woord!
  Mireille

 • Als IT-Manager hou ik mij sinds 2019 bezig met de automatiserings processen binnen Crito. Hoe kunnen we het de mensen op de werkvloer nu zo gemakkelijk mogelijk maken?
  Ik vind vooral het aspect "Mensen en techniek" reuze interessant. Het stukje contact met collega's en daarbij aansluitend de techniek heeft mijn voorkeur.
  Bij Crito staat de klant centraal, maar de technische kant moet ook kloppen!
  Jerry